Пт, 29.03.24, 1.54 PM
Сопілкар
Головна сторінка | Звідки ви? Чому ви обрали сопілку? На якій сопілці граєте? - для спілкування | Реєстрація | Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форума · Пошук · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
для спілкування » для сопілкарів і сопілкарок » для тих, хто навчається і грає » Звідки ви? Чому ви обрали сопілку? На якій сопілці граєте?
Звідки ви? Чому ви обрали сопілку? На якій сопілці граєте?
sopilkaДата: Ср, 11.03.09, 9.32 PM | Повідомлення # 1
Адміністратор
Група: Администраторы
Повідомлення: 44
Статус: Offline
Ось яке питання мене зацікавило - хто, як і чому обрав для себе саме сопілку? Чим вас привабив цей інструмент? На якому інструменті граєте, з якого дерева сопілка? Може і не дуже цікава тема, але з чогось треба починати. Давайте хоч так знайомитись. Щоб ми мали і геграфічне бачення один одного - представляйтесь звідки ви.

Я почну. Зовуть мене Ілля. Я з Сум. Сопілку придбав вже кілька років тому (пріма, хроматична, дуб, майстер - Янов Віталій Іванович). Але серьйозно почав займатись тільки в цьому році. Зараз навчаюсь у Янова В.І.
Обрав сопілку... Ну, спочатку думав який же музичний інструмент буде відображати мій характер. Одразу ж зрозумів - що це духовий інструмент. А так як я люблю дерево - то вибір впав на сопілку. Ось і все мабуть. Чудовий іеструмент. Я би навіть сказав - містичний.

 
TantalkaДата: Пт, 13.03.09, 0.47 AM | Повідомлення # 2
сопілкарка
Група: Модераторы
Повідомлення: 1
Статус: Offline
Вітаю!

Долучаюся:)

Мене звуть Наталка, живу в Києві. Сопілка в мене - подарована подругою, в неї вона теж звідкісь там взялася, тому першоджерел не знаю... все що можу сказати - хроматична.
Сопілка в мене з літа, потихеньку підбираю на ній різні мелодії, від українських до балканських та середньовічних:)
А взагалі цей інструмент мені подобався досить давно. Вдома з дитинства живе блокфлейта, але особливого успіху вона в мене так і не мала. А останнім часом помітила, що після сопілки в мене на блочку пальці просто не стають:)))

 
OrangeДата: Сб, 21.03.09, 9.47 AM | Повідомлення # 3
Музика
Група: Модераторы
Повідомлення: 1
Статус: Offline
мене звуть Дмитро. Я з Сум. Сопілку придбав в ЦУМі....)) Зовсім випадково, мені дуже подобається ії звучання...я довго стояв дивився а потім, махнув рукою і придбав))) Ось так...це було приблизно рік тому, знайшов в інеті декілька самовчителів вивчив розташування нот...і загруз, не маю музичної освіти...граю на гітарі..а от з сопілкою приходиться важче)) але я не здаюсь!) тепер завдяки цьому сайтові, в мене є що грати))) Дякую))!
 
ДуховнаЛюдинаДата: Пт, 27.03.09, 6.55 PM | Повідомлення # 4
Композитор
Група: Администраторы
Повідомлення: 7
Статус: Offline
Я взагалі ще не вмію грати на сопілці але вмію грати на 10 різнопланових інструментах але мрія залишаеться і сопілка є вдома правда на 6 отворів але я не дуже в них розуміюсь,можете мені порекомендувати якійсь самовчитель бо не де не можу знайти і якщо знаете де можна такий скачати допоможіть будь ласка.Також запрошую вас відвідати Духовно-фольклорний сайт який створений саме для патріотів нашої рідної неньки! http://folklor.ucoz.ua
 
UnderGraveДата: Пт, 11.09.09, 5.49 PM | Повідомлення # 5
Прима
Група: Проверенные
Повідомлення: 6
Статус: Offline
Я народився в курортному містечку Генічеську на Азовському морі, навчаюсь у Харкові. Саме у Харкові мені порадили звернутись до однієї людини, щоб покращити вокальні здібності. Цей учитель продав мені пластикову сопілку і показав де яка нота. Колись я навчався у муз школі, тому одразу став імпровізувати та грати по нотах. Ну а вчора я, нарешті, придбав хоч і покоцану, але дерев`яну. Обидві сопілки - сопрано, нажаль. У Харкові із такими інструментами проблема. У муз магазинах продаються лише сопрано та й по 250 гривень. Звісно, така ціна нікого не влаштовує. З рук можна знайти інші тональності, але ціна майже не відрізняється. Може з часом ситуація поліпшиться. Сподіваюсь на те.
 
АндрійДата: Вс, 13.09.09, 10.38 PM | Повідомлення # 6
Група: захожане





Я з Києва. На Тарасі Бульбі 2009 у друга зі Львова побачив тенорову, і, так би мовити, запав ))) Але покищо вчуся на примі, яку придбав на Андріївському узвозі в Києві.
 
СТАРОКНИЖНИКДата: Вт, 10.11.09, 0.48 AM | Повідомлення # 7
Початківець
Група: прихожане
Повідомлення: 2
Статус: Offline
Я из города Феодосия (Крым)
Сегодня вечером приобрёл сопелку приму, есть огромное желание научиться на ней хорошо играть посоветуйте пожалуста с чего мне начать??? Валерий.
 
AbiturientДата: Вт, 10.11.09, 3.22 PM | Повідомлення # 8
Сопілкар
Група: Администраторы
Повідомлення: 56
Статус: Offline
Шановний Валерію, якщо Ви не маєте навиків гри на сопілці, мабуть, починати треба із якогось підручника, що на даному сайті розміщений (постановка рук, дихання/дуття у сопілку; як видобувати різні ноти)

Напр., http://sopilka.ucoz.ua/load/3-1-0-20 чи http://sopilka.ucoz.ua/load/3-1-0-2 - на Ваш смак ;-)

 
СТАРОКНИЖНИКДата: Вт, 10.11.09, 8.58 PM | Повідомлення # 9
Початківець
Група: прихожане
Повідомлення: 2
Статус: Offline
Большое спасибо за совет, обязательно им воспользуюсь.)
 
AbiturientДата: Ср, 11.11.09, 12.54 PM | Повідомлення # 10
Сопілкар
Група: Администраторы
Повідомлення: 56
Статус: Offline
Завжди раді допомогти :)
Якщо виникнуть ще питання - звертайтеся ;-)
 
ІгрекДата: Пн, 22.11.10, 8.18 PM | Повідомлення # 11
Початківець
Група: прихожане
Повідомлення: 1
Статус: Offline
Я з Камянця-Подільського, але тепер живу на Черкащині. З сопілкою вперше познайомився в школі, викладав музику у нас Леонтьев (деякі його книги , якщо не помиляюсь, бачив на цьому сайті). Пройшли роки, і захотілось знову зайнятись сопілкою. Одну придбав в Києві в муз.магазині, іншу- "саморобну" подарували друзі(випадково купили десь в Києві). Пальці згадали і аплікатуру і деякі мелодії. Граю на дуже початковому рівні. Тепер шукаю самовчителі і ноти. Дуже радий знайти цей сайт і однодумців!
 
для спілкування » для сопілкарів і сопілкарок » для тих, хто навчається і грає » Звідки ви? Чому ви обрали сопілку? На якій сопілці граєте?
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:


Меню сайту
Форма входу
Друзі сайту
Статистика
Copyright MyCorp © 2024